30 oktober 2010


Är det inte rasister i riksdagen är det bombhot eller folk som springer runt och skjuter varandra. Don't get it.


Jag gråter.
28 oktober 2010
Här ovan ser ni hur mitt liv har sett de senaste dagarna. Har knappt haft tid att andas. Hade ett muntligt prov idag och har ett skriftligt imorgon. Kolföreningar och organiska syror är inte riktigt min grej, skulle jag vilja påstå, men vad ska man göra. Lever på vetskapen om att det är lov nästa vecka och att jag, om en månad, är påväg mot bättre tider. Att Good Charlotte's nya skiva släpps på tisdag sitter inte fel det heller.

Funderar även på att sluta blogga. Känns som att allting bara blir fel. Jag uppdaterar i stort sätt aldrig och ogillar starkt det faktum att man framställs som en helt annan person än den man egentligen är, utifrån vad man väljer att publicera och inte. Får se hur det blir på den biten dock. Nu: huvudvärkstablett och sängen.


Nothing but a Dream.


Ibland känns det som att jag glömt bort allt Tokio Hotel är och någonsin varit för mig. Som om jag vant mig så mycket vid deras närvaro att jag glömmer bort att inse och reflektera över allt vackert de medför.
Som om de vuxit fast inom mig och för länge sedan smällt in bland resterande känslor och innehåll.

Men sedan kommer de där stunderna då  allting spelas upp likt en film framför näthinnan.
All glädje, all smärta, alla skratt och alla tårar. Allting de skänkt mig, och fortfarande gör.
Då de tillfällena kommer får jag som svårast att andas. Det är som att luften slits ur mina lungor och vägrar fylla upp dem igen. Som om någonting tar ett järntag om mitt hjärta och vägrar släppa taget.

Det är vid dessa tillfällen jag inser hur liten jag fortfarande skulle vara utan dem. Hur stor del de alltid kommer att ha av mig och hur mycket de förändrat och påverkat, bara genom att finnas till.

Jag visste inte om, då jag lyssnade till tonerna av deras musik för första gången, att de skulle vända totalt uppochned på min värld. Slita sönder mig totalt, men samtidigt hela som ingenting annat. Jag visste inte heller om att de skulle komma och bli mina andetag. 

Tokio Hotel är allting som finns inom mig,
och än idag är jag osäker på hur jag skulle klara av att andas utan dem.


#35Nu blir det match och idag får de fan se till att vinna. Annars är det illa. Be right back!

Like these autumn leaves I don't have nothing to hold.18 oktober 2010


- Spårvagnen fuckade och jag var tvungen att gå till Korsvägen.
- Tappade ena kulan till tungpiercingen på vägen och fick istället ha i en från naveln.
- Första jag hörde när jag kom till skolan var att religionsläraren ville prata om frånvaro.
- Fick reda på att jag har ytterligare två prov att ta igen.
- Lyckas låsa in nycklarna i skåpet tillsammans med datorer och plånbok.
- Lång lektion med värsta läraren i världshistorien.
- Gick ingen spårvagn till centralen på vägen hem så fick åka fuckad väg.
- Äckligt väder och plugg jag ännu inte tagit tag i.


Förutom allt det här har jag dessutom varit på världens sämsta jävla humör hela dagen. Hade lust att sparka sönder hela skolan och fick hejda mig för att faktiskt inte göra det. Just därför tänker jag nu bege mig ut i regnet och köpa godis (eller kakor som jag suktat efter hela helgen) och sedan titta på Paradise Hotel. Istället för att plugga. Score!


17 oktober 2010


Söndag kväll och trots att den borde så har inte den riktiga söndagsångesten letat sig hit ännu. Kanske för att det av någon anledning känns som att det är lov och ingen skola imorgon. Synd att det inte stämmer. Som jag skrev tidigare i veckan så kom Zara hit i fredags. Vi hade planerat utgång, men vi dissade det. Istället har vi chillat, tittat filmer, käkat onyttigt, varit ute och fotat, dansat runt till Good Charlotte, fikat och haft det allmänt chill. Hon åkte hem ikväll och som vanligt gick helgen alldeles för snabbt.

Imorgon är det en ny vecka och mitt psyke orkar inte med skolan. Har dock inget val. Missar jag skoldagen imorgon kommer nog både min religionslärare och studiehandledare burn me alive. Får väl leva på vetskapen om att det "bara" är två skolveckor kvar innan lovet och november.


Video från Krakow!(Var tvungen att klippa av slutet pga. youtube, därav det hastiga fula slutet.)

-


You
lost 
me.

Let's get drunk and freaky Fly.


Kass uppdatering och kass start på veckan. Har inte orkat eller haft någon lust att skriva.
Men helgen var härlig iallafall, till viss del.

Efter att ha spenderat dagen i stan tillsammans med Rach slutade lördagkvällen med en spontan utgång. Runt niotiden slog jag och Natha oss ned inne på Bryggeriet och ett par timmar och en hel del alkohol senare vinglade vi därifrån. Som vanligt hade vi sjukt roligt och träffade på en mängd konstiga människor. Bland annat Anna som sökte till Idol med "Ring Ring" för några år sedan. Charmigt. Av någon anledning spenderade vi dock största delen av kvällen med två par snubbar, varav den ena var.. jävligt närgången. Halva kvällen whinade han om sitt ex medans resterande tid gick ut på att snacka om hur fina ögon jag hade och om hur gärna han tyckte att vi behövde träffas när vi båda är nyktra. Så det kan gå!

Just nu vill jag bara ha helg. Zara kommer på fredag och då blir det utgång igen. Att jag lägger alldeles för mycket pengar på sådant när jag egentligen är i största behov av kläder och liknande försöker jag bortse från. Illa Charlotte, illa. Men jag och Zara har inte träffats sen Pier Pressure och behöver faktiskt ta igen allting vi missat under sommaren, så det får vara min ursäkt för den här gången.


Gammal bild. Måste lära mig att använda kameran igen.


8 oktober 2010


Vaknade tjugo minuter innan jag började imorse och insåg att mitt alarm gått igång utan att ge något ljud ifrån sig. Oh snap, kändes bra att försova sig just den dagen då jag skulle ha två prov. Visserligen skulle jag inte göra dem, men det lär ju ha verkat en aning misstänkt. Jaja, vad gör man? Fick ta mig en tur till skolan iallafall för att hämta min dator som jag lämnade där igår. Jobbigt läge! Har inte hänt så mycket intressant idag annars. Har inte känt mig på topp. Natha ville att jag skulle dra med på fest, men jag bangade. Tråkig brud!

Hamnade av någon anledning inne på svt.se förut där jag fastnade framför det första avsnittet av Rebecca & Fiona's serie. Har faktiskt varken läst deras blogg eller hört om deras dj:ande förut, men då jag tittade på avsnittet fastnade jag verkligen för dem. Fyfan vilka sköna och snygga brudar. Skulle inte banga deras liv för fem öre. Klicka på deras namn där uppe för att komma till bloggen där du även kan se avsnittet.


saknar dig!7 oktober 2010


OM INTE ETTORNA PÅ DENNA FUCKING JÄVLA SKOLA HÅLLER KÄFTEN SNART KOMMER JAG FAN GÖRA NÅGOT DRASTISKT! Jag är jävligt irriterad och har huvudvärk och idioterna kan fan inte sluta gallskrika. Vad fan är problemet? Går in och slår dem snart!

Sitter i skolan och försöker jobba Naturkunskap. Vi har prov imorgon (som jag inte ska göra) och sedan har jag ännu ett prov i ämnet att ta igen som de hade förra veckan när vi var på Universeum. Fyfan, känns som att det är på tiden att jag tar tag i mitt liv, men jag har fan ingen ork. Slutar om lite mindre än en timma iallafall och då ska jag vänta i stan, för att sedan dra till Backaplan och träffa pappa. Vi ska checka om jag kan lämna in min ipod eftersom att batteriet är så jävla kasst. Sedan är det hockey ikväll. Känns som att det kan bli ganska svårt att kirra vinst idag, med tanke på alla skador och liknande, men jag håller tummarna.


hurtful4 oktober 2010


Fan vad segt. Har knappt sovit på hela natten och klev upp tidigt för att, för en gångs skull, göra mig i ordning till skolan. Vad händer? Jag får reda på att vi ska på ett studiebesök till någon synagoga som jag inte har någon aning om vart den ligger. Vad jag ska göra hemma nu hela dagen har jag ingen aning om. Springer runt och dansar till "Good Morning Revival" här i mitt rum och har tråkigt. Kanske ska ta tåget upp till mamma i Stenungsund och sedan övningsköra hem, men det beror lite på mamma och Sören.

 

Personen som kommenterade ett inlägg här nedanför att jag hänger med stalkers får gärna uttrycka mer direkt vilka denne syftar på, då jag inte umgås med någon som skulle kunna kallas stalker, såvitt jag vet.

 


!
INTE okej !


Förlust senast enbart pga. detta. Och idag är det hemmamatch och jag "får" tydligen inte gå. Värt? Nej.


1 oktober 2010


Nu är min tid som gymnasieguide på Universeum över och det känns hemskt att säga det. Trots att vissa utmaningar varit jobbigare än andra och att jag klagat vissa stunder, så kommer jag verkligen att sakna den här tiden. Kommer kännas så tomt att inte längre vara en del av det och redan nu saknar jag guidningarna och allting vi gjort. Känns så otroligt tråkigt att lämna gruppen också, nu när man verkligen börjat komma nära varandra på ett annat sätt än i början. Är otroligt tacksam och glad över att vi fick chansen att göra vårt projektarbete på det här sättet iallafall. Jag är faktiskt stolt över mig själv, då jag gjort otroligt mycket jag tidigare tvivlat på att jag skulle klara av. Har utvecklats väldigt mycket som person.

 

Dagen idag var nog den roligaste hitills, av någon anledning. Vi hade allmänguidning under flera timmar och sedan "Hjärnan" öppnat är det väldigt mycket roligare. Finns mycket mer folk att prata med och även fler som behöver hjälp. Jag och Natha hann även med att "redovisa" våran fördjupning för Anette. Klockan ett hade vi en temaguidning för en gymnasieklass och sedan var det fika och avslutning för oss gymnasieguider. Sorgligt. Någonstans under dagen hann jag även med att komma med i radio. Det ska sändas på onsdag eller fredag, så får se om de tog med mig eller inte. Gött! Nu: efterlängtad sömn!


Fint avslut på Universeum!
RSS 2.0