19 juni 2012

Jag är så sugen på att skriva men orden fastnar någonstans på vägen. Trots att det inte gått mer än ett par veckor sedan jag senast lämnade spår efter mig här känns det som att det är så mycket i livet som förändrats. Saker som inte syns, men som känns. Almenackan skvallrar om att juni närmar sig sitt slut och plötsligt är vi mitt uppe i sommaren, trots att vädret verkar vilja annat. Måndag till söndag nästa vecka lever jag livet på Peace & Love för att sedan arbeta i stort sätt resterande del av sommarmånaderna.

Bortsett från att jag ägnat min senaste tid åt att lyssna på Enter Shikari tills öronen blödit (blött?) har jag även lyckats festa upp en aning för mycket pengar, arbetat för KillNoise på Metaltown och därav träffat sköna människor, sett bra band och fått lite extra cash på kontot, varit på en väldans massa arbetsrelaterade möten, träffat fina människor och bara funnits till. Allting rullar på. Om än i gråskala.

Om någon skulle känna för att hänga eller ses på Peace & Love är det bara att grabba tag i mig om ni ser mig. Jag och Zara kommer ha vårat tält på Deluxe men festa mestadels på den vanliga campingen. Gött!


Ett axplock av bilder från min Instagram. Följ mig: charlottelinden.

RSS 2.0