24 december 2009

Från julen både hemma hos mamma och pappa:

 

Strumpor

Trosor

Tröja

Jeans-leggins

Tokio Hotel-bok

Foto-bok

Vanlig bok

Två par örhängen

Väckarklocka

Pjamas

Kropps- och ansiktspeeling

Mascara

Hårband

Ljusstake

Toastmaskin

Ipod nano

11.000:-

Presentkort

Armband

Två böcker

Vantar

 

Är så otroligt glad för alla julklappar. Hade inte förväntat mig ens i närheten av så mycket pengar som jag fick. Blev riktigt chockad. En hel del av dom kommer gå åt till konserter under Humanoid-turnén i vår. Har råd att gå på väldigt många fler nu. Tusen kronor av dom tänker jag även slösa upp nu på lördag - då jag, Christopher och Gabbe ska in och shoppa sönder på mellandagsrean. Får hoppas jag hittar någonting, för en gångs skull. Nu tänker jag sova. Lär bli ganska dålig uppdatering de närmaste dagarna, då jag tänker passa på att umgås med Gabriel när han väl är här, och sådär. Hoppas ni hade en en fin julafton! Godnatt.


Merry X-mas!


Vem sitter inne på datorn på julafton? Jo, jag. Hela den här julen känns lite wicked. Har fortfarande ingen julstämning. Men det får gå iallafall. Firade med mamma igår och om ett par timmar åker jag och Christopher till pappa. Hoppas ni får en fin dag!


'cause the sun was shining so much brighter

 

Man står och trampar och oavsett vad hjärnan bestämt sig för, så håller hjärtat de planerna tillbaka. Fysiskt sätt kommer jag alltid att finnas här - mentalt lever jag vidare i det som var.

 


hey mr superstar, i'll kill myself for you




falling apart, i'm barely breathing


Jag klarar inte av att höra tonerna. Det där introt river upp sår inom mig, som jag för länge sedan trodde var läkta. Kanske är det mig det är fel på. Kanske är allting helt fel. Men jag gick sönder, och jag vet inte hur jag ska komma på fötter igen. Det kan gå timmar, dagar, veckor utan att jag tänker på det, men helt plötsligt kommer minnesbilderna ikapp och då slås jag omkull igen. Lite hårdare för varje gång. Jag vill inte glömma, jag kan inte glömma, jag får inte glömma. Men jag kan inte heller minnas. Det är suddigt, allt flyter ihop. Det jag fortfarande minns starkast är bultandet innanför bröstkorgen, skakningarna, tårarna och andnöden som startade i samband med de första tonerna. Kanske ska jag vara glad över att jag inte minns allting tydligare. Kanske hade det förvärrat situationen. Jag vet inte, jag vet bara att jag är trasig. Hel kommer jag aldrig någonsin att bli. Bitar av mig blev kvar där, där i skuggan av lyckan.

Jag gick sönder den femtonde april 2007.




21 december 2009


Jag bokstavligen ligger just nu på golvet och slår in de få julklappar jag faktiskt hunnit köpa, samtidigt som jag lyssnar på julmusik. Äh, okej då. Julmusik i all ära, men de låtar som spelas mest hos mig just nu och som får agera julmusik är:

Bushido - Alles Verloren


Chakuza ft. Bushido - Eure Kinder


Skillet - Rebirthing



Samtidigt som jag gör detta förbannar jag tv6 för att de inte visar Paradise Hotel idag. Det hade gjort min kväll lite halvt, men jag antar att jag får överleva iallafall. Funderar på att göra varm choklad och läsa "Breaking Dawn", eller varför inte städa mitt rum? Orkar inte göra någonting annat ikväll, eftersom jag ganska nyss kom hem från Natha. Vi hade riktigt nice igår - tittade på massa filmer, skrattade och åt pizza och popcorn. Idag hade vi brist på vatten i lägenheten, så vi diskade med snö (fullt normala, jag vet), innan vi gick och köpte frukost och godis och tittade på tv resten av dagen. Riktigt chill. Imorgon ska jag vara med Emelie samt försöka köpa klart alla julklappar, och nästa måndag kommer Zara. Awesomeness!




































20 december 2009


Sitter just nu och smuttar på min varma choklad i ett stort latteglas. Jag låtsas att det är kaffe och känner mig aningen vuxen. Jag vill verkligen börja dricka kaffe. Får väl helt enkelt börja dricka det tills jag vänjer mig och börjar tycka att det är gott. Kan ju alltid överdosera med socker till en början. Well, annars då? Fjärde advent idag och julstämningen har ännu inte gjort sig hemmastadd inom mig. Har bara köpt en enda julklapp än så länge, och börjar känna paniken komma krypande. Nej, får verkligen ta tag i detta på tisdag i och med att alla kommer på onsdag.

Förutom att smutta på min choklad sitter jag och tittar på gamla videos på youtube (nostalgi) och smsar med Natha. Vi ska hitta på någonting idag och ikväll, men kan inte bestämma oss för om hon ska komma hit eller om jag ska åka till henne, och eftersom vi båda är ungefär lika lata har vi ett litet problem där.



Update: Nej, nu är planerna för kvällen bestämda till slut. Jag ska strax bege mig mot Landvetter. Vi fick låna Lennarts lägenhet idag, så vi ska spendera kvällen där. Chilla och.. äta. Och sen får vi väl se hur kvällen slutar. Funderar på att trotsa helvetet nu när jag åker dit - och inte platta håret. Detta kan inte båda gott. Lär väl ångra mig så fort jag kommit utanför dörren. Men någon gång ska väl vara den "första"?



du sliter luften ur mina lungor

 


so far away from where you are


Det finns dagar då allting gör ont. Sedan finns det dagar då allting gör dubbelt så ont. Dagar då din frånvaro och existens bränner och sliter isär. Idag är en sådan dag. Och jag vet inte riktigt hur jag ska tackla det. Jag kan inte ta till samma medel längre. Jag kan inte blunda - då finns du överallt. Jag kan inte skrika - det är ändå din röst jag hör. Jag kan inte hålla andan - du får mig att andas.

Det gör så ont, allt gör så ont idag.


18 december 2009


Det är snö, jullov och nästan tio minus ute. Det firar jag genom att dra på mig uggsen och mössan och ge mig ut på en fotorunda, med Arctic Monkeys, David Bowie och Tokio Hotel i hörlurarna.



Bild från Mjölby.


I mina hörlurar idag!


Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down

Johan Palm - Satellite

Sido - Halt dein Maul

Silbermond - Symphonie

Arctic Monkeys - Flourescent Adolescent

 

 

 

Klicka på låtarna för att lyssna på dom.

 

 


17 december 2009


Den kassa uppdateringen den senaste tiden har till största delen bestått av noll inspiration. Visst skulle jag kunna skylla på att det även berott på att jag legat sjuk i sängen de senaste två dagarna, men i och med att jag haft datorn i knät i stort sätt hela tiden skulle det vara en lögn. Jag har helt enkelt inte haft någon lust att skriva, men jag hoppas att det får en vändning nu i samband med lovet.

Som sagt har jag inte varit utanför dörren sedan i måndags, men idag åkte jag trots allt in till stan för att handla julklappar. Hade inte köpt en enda förrän idag och kom inte hem med alltför många heller. Fick dock köpt till mamma och Catherine iallafall. Stötte på Marcus och Hanna i stan också, så tog sällskap med dom hem, eftersom att de skulle hem till oss och äta middag. Trevligt! Fick även min julklapp av dom - en extern hårddisk på 500gb. Otroligt behövande. Nu slipper jag oroa mig över att alla mina bilder/videos och liknande ska försvinna.

Imorgon är det skolavslutning, vilket borde låta lockande. Ska jag vara ärlig så känner jag ingenting när jag tänker på det, trots att jag längtat efter den här dagen så otroligt under hela terminen. Funderar till och med på att inte gå på avslutningen överhuvudtaget. Känns så onödigt. Speciellt med tanke på att jag ändå inte varit i skolan på hela veckan. Dock behöver jag närvaron, får jag indraget studiebidrag den här månaden vet jag inte vad jag tar mig till. Det vore katastrof, rent ut sagt. Behöver dessutom pengar till nyår. Jag och Natha gick och pratade om det en hel del i stan idag, vad vi ska ha på oss och liknande, och jag är pepp! Zara kommer ner också och som det ser ut nu kommer det inte bli något annat än awesome!

Ska även försöka ta tag i mig själv nu under lovet. Träffa människor jag saknar och inte har träffat på länge och börja fota igen. Ber dessutom om ursäkt för ett långt och osammanhängande inlägg. Jag är alldeles för trött för att skriva och somnar vilken sekund som helst. Lär radera detta imorgon.



(jag saknar johan)

they're taking me to parts of my mind that noone can find

 


Det här är vad jag kallar magi.

growin' deeper and much darker everyday




i don't wanna dream about all the things that never were

Kanske borde jag dragit mig ur
det hela innan greppet hårdnade.
Kanske borde jag klivit av
någonstans på vägen.

Men vad jag vet är äkta,
är stunder som sådana.
Stunder då lyckan förintar min insida
och sliter sönder allt som någonsin varit.

don't come to close, you don't want to see my ghost


Min ork till att plugga är ungefär såhär stor ->  Just precis, obefintlig. Känns som att jag inte gjort någonting annat de senaste veckorna och trots att jag vet att jag verkligen borde ta till mina sista krafter nu till de sista proven innan lovet, så orkar jag verkligen inte. Jag har varken kraft eller ork kvar. Gud vad mycket jag klagar i min blogg. - Hej pessimist. - Jo, men tjena! Jag vill skriva, jag vill skapa någonting. Jag skriver nästan aldrig längre och jag fotar nästan aldrig heller. Vart tog all min kreativitet vägen?

Nja, allra helst skulle jag spendera resten av dagen i min säng, med choklad och The Kooks i hörlurarna.



The Kooks - She Moves In Her Own Way
The Kooks - See The World
The Kooks - Naive
The Kooks - Matchbox



Lusserocken 2009

 

Bjuder på Antidote och Danger Danger också. Några till filmer finns på min youtube.

(Måste bara påpeka att det inte är jag som står och skriker Johan osv.)

 


12 december 2009


Jag är så trött att det känns som att jag ska slockna när som helst. Mina ögon gör ont och jag har inte ens klivit upp ur sängen än. Men det gör inte alltför mycket. För gårdagskvällen var fin och natten likaså. Kvällen började med att jag och Zara drog till Lusserocken för att träffa Johan, eftersom att han skulle spela där. Själva Lusserocken i sig var dötråkig, men det är alltid lika kul att träffa Johan och se honom spela. Har saknat honom ganska rejält faktiskt. Natten var awesome på alla sätt och vis den också, så det tackar vi för!

Zara åkte hem imorse och jag skulle egentligen spenderat dagen till att plugga, tråkigt nog. Men har jag gjort det? Nej. Jag har som sagt inte ens klivit upp ur sängen än. Skulle egentligen dragit till Landvetter ikväll också, och umgåtts med Natha och några till, men eftersom jag plötsligt fick sjukt ont i magen, samtidigt som jag är dötrött, så hoppar jag det den här gången.

Bjuder på Johans cover av Arctic Monkey's Flourescent Adolescent som han körde igår. Sjukt awesome!




still you live inside of me


Jag bestämde mig precis. Någonting ska få märka min kropp. En stavelse, en bokstav.
Något så enkelt, med sån otroligt stor innebörd.
Du ska alltid finnas med mig, om så bara som ett märke på min kropp.

 


6 december 2009





Ännu en helg som passerat alldeles för snabbt. I fredags träffade jag Westlife och igår var jag och Zara och såg New Moon igen. Idag är det andra advent och en helvetes massa plugg som ligger framför mig.

jag kanske inte är så smart trots allt



Natha: Vattnet är varmare än luften.
Jag: Nej, det är kallare i vattnet. På marken har det ju blivit is och inte i vattnet.
-
Natha: Jag orkar inte äta mer.
Jag: Inte jag heller. Oj, vad mycket jag har ätit. Fast iochförsig, men bit var ju större än din.


they call it perfection






2 december 2009


Sitter i skolan och dricker varm choklad och äter noblesse. Gött! Dock hände det en allvarlig olycka nyss - jag spillde oboy på mitt vita linne! Så nu har jag och Natha inget annat väl än att dra till Nordstan och köpa mig ett nytt. Har nämligen matteprov nästa lektion, och eftersom jag inte har haft tid att plugga till det överhuvudtaget hoppar jag över den lektionen och gör provet på ta-igen-dagen istället. Ska titta på någon historiafilm nu, men sitter och svarar på Samuels konstiga frågor istället. "Vad kom först..? Ägget eller hönan? Akvarium eller ödla? Fågel eller hamster?" Underhållande. Hur kommer det sig att allting blir så mycket roligare i skolan?

När jag kommer hem måste jag plugga tills jag spyr. Har tre prov nästa vecka och två stycken att ta igen veckan efter. Och eftersom jag dumt nog inte pluggat särskilt mycket vare sig i måndags eller igår, får jag skylla mig själv lite grann. Istället för att plugga spenderade jag och Natha nästan hela gårdagen i stan och Allum. Köpte mig ett par uggs, örhängen, puder, nya doftljus och en mössa. Inte särskilt mycket behövande egentligen, men jag hittar aldrig kläder när jag väl har pengar.

Här skulle det egentligen synts en bild på mig och Natha, tagen för fem skunder sedan. Men eftersom jag ser ut som någonting katten släpat in så hoppar jag det, och bjuder på en gammal bild istället.



RSS 2.0