Sportlov 2011.


Nutellamackor, film, hockeymatcher, skridskoåkning, öldrickande, vattenpipa och krogen.
Hade ett fint allra sista sportlov. Stannade på Rockbaren tills stängning på fredagen och missade sista tåget hem. Det ledde till att jag och Zara satt/halvsov i stan tills klockan sex på morgonen då vi fick ta tåget till Alingsås och därefter byta till tåg hem till Floda. Slutade med att vi var hemma klockan åtta på morgonen.
Vi är alltid så lyckade. Dessvärre tog lovet slut alldeles för snabbt, så nu är det väl nedräkning till nästa.

☐ Single / ☐ Taken / ☑ Mentally dating Oliver Sykes

18 februari 2011


Virrar runt i mitt rum till tonerna av Paramore och P!ATD och försöker välja kläder och frisyr till ikväll. Zara sitter fortfarande på golvet och sminkar sig. Utgång ikväll nämligen! Tyvärr inte lika pepp som tidigare pga. vissa omständigheter men det hela fixar sig nog med lite alkohol i kroppen senare ikväll.
Tänkte bara slänga in ett litet random-inlägg (vilket jag själv hatar när folk gör) för att visa att jag lever. Uppdateringen blir bättre igen när Zara åkt hem. Om jag låter henne dvs.


Like roses, we blossom then Die.

Under en blinknings existens griper det tag i mig och inom loppet av en sekund är jag fast. Igen.
Förnuft dödas av hopp och fantasi, medan verkligheten suddas ut. Vad fan vore jag utan dina andetag?


13 februari 2011

Som ett uppföljande inlägg på mitt förra låg jag däckad i sängen halva dagen igår med risk för att spy vid varje millimeter jag rörde mig. Kanske blev en aning för mycket av det goda i fredags, men Natha fyllde faktiskt år och då är ju inte jag den som håller igen. Jag är expert på att slänga bort pengar när jag väl börjat dricka, men försöker att bortse från den saknade femhundringen och vissa pinsamma händelser i och med att vi hade så jävla kul. Folk blev utslängda, glas gick sönder och shots sveptes. Träffade även en australiensk kille någon gång under kvällen. Han hade tatueringar och spelade i band. Det var trevligt. Killar som snackar engelska är min svaghet. För att inte tala om ifall dem utöver det är tatuerade.

Idag är det soligt och jag har precis varit ute på en promenix med mamma. Funderar på att ta mig en promenad till lite senare, men då med ipoden som sällskap. Allra helst skulle jag dock spendera dagen i stallet och på hästryggen. Inte helt okej hur otroligt mycket jag saknar ridningen. Suck.
Men från en sport till en annan - om en kvart är det dags för hockey och Tre Kronor att spöa Finland i LG Hockey Games. Vi står redan som vinnare i turneringen, men det är alltid trevligt med fler vinster.mood :10 februari 2011Det är med glädje jag kan meddela er alla att jag nu är fri från skolan i tio dagar. Underbara lov!
Imorgon blir Natha gammal (19) och det ska vi fira ordentligt genom att först käka och bowla och sedan fortsätta kvällen och natten på krogen. Seems like a good way to start. Sedan på tisdag kommer Zara ner hit och det lär ju inte bli någonting annat än lyckat. Tiden får gärna stanna upp ett tag under lovet.

Att Leto-bröderna och Tomo bestämt sig för att besöka Sverige just i slutet av juni känns inte riktigt lika glädjande dock. Det förstörde våra grymma planer och jag lider nu av grov penga- och beslutsångest. What to do? Känner bara för att plocka ihop min egen festival med alla band jag tycker om. Vore förjävla fint! Dessutom skulle jag själv bestämma vilka som skulle få besöka festivalen. Suverän idé! Den kör vi på.


8 februari 2011


Sitter dränkt i min stora jacka i skolan och väntar på att lektionen ska ta slut. Har bara en lektion idag, så om 35 minuter är det dags att åka hem och plugga. Suck. Har dock köpt mig en choklad, så lite lättare ska det nog bli att plugga idag. Har haft en skön helg. Ledig i både fredags och igår, och i söndags eftermiddag/kväll var jag, Marcus och Christopher inne i stan och bowlade och käkade på resturang. Hur trevligt som helst! Borde lära mig och inse att livet blir mycket enklare om man gör någonting värt utav det och hittar på saker.
Hoppsan hejsan, nu ska vi tydligen ha CAE Listening Test i Engelska C. Önska mig lycka till.

So throw your Diamonds in the sky, we'll stay Gold forever.Bring Me The Horizon @ Trädgårn.

När vi kom till Trädgårn hade de redan börjat släppa in, men det var förvånansvärt få som stod framme vid scen. Stod många under 18 - som inte fick stå nere på golvet - uppe på balkongen och många i baren. Så vi haffade en plats där framme, chill. Tek-One, The Devil Wears Prada och Architects spelade innan Bring Me The Horizon, men delar av BMTH stod vid sidan av scen i stort sett hela tiden.

När BMTH sedan klev på började öset. Jag blev jävligt chockad över hur äckligt bra de var live. Hade höga förväntningar, men de blev överskridna med stor marginal. Att publiken var störd gjorde bara saken ännu bättre. Fick mig en High Five med Oli när han var på scen och blev lite halvt inmosad i honom då han kom ut i publiken under Diamons Aren't Forever. Fint. Gillade setlisten och jag älskar verkligen små spelningar som dessa. Allting blir så mycket mer intensivt, hetsigt och personligt.

Oli nämnde att de kommer tillbaka till Götet för Metaltown i sommar och det lockar väldigt mycket att dra dit. Svider lite dock att behöva betala 1500 spänn för att se bara ett band, men får väl se vad som sker.
Lite halvt mörbultade och dränkta i svett tänkte vi stanna och hänga lite innan vi drog hem, men bestämde oss sedan för att dissa det. Istället lyckades jag pruta till oss två tröjor för 100:- , vilket kändes jävligt värt.


BMTH signing.

Träffade som sagt fina Bring Me The Horizon i måndags. Var av någon anledning extremt nervös innan, men det hade jag inte behövt. Otroligt fina och söta människor. Fick mig dessutom en kram av Oli och Jona. Charmigt! Deras dialekter slays me, för övrigt. Skulle kunna stå i timmar och bara lyssna när de snackar.
Well, efter signeringen blev det stress för att hinna käka innan spelningen på Trädgår'n. Fint.

(Kändes nödvändig att ta bort ljudet från videon. Mitt snack när jag är nervös = inte okej.
Bortse gärna från den hemska kvaliteten som uppstod i samband med att jag lade till låten.)


-

Klarar inte av mig själv längre.

RSS 2.0