SCARED


TO BE THE BEST VERSION OF YOURSELF

Idag är det lördag. Skönt. Har enda sedan jag vaknade gått runt med känslan av att det är söndag i kroppen så jag njuter lite smått inombords varenda gång det uppenbarar sig att det faktiskt bara är lördag ännu. Vaknade upp med halsont och en väldig huvudvärk vilket gör att jag, som det känns nu, är tvungen att hoppa över dagens träningspass. Har två pass kvar på veckans schema - biceps/triceps/axlar samt kondition - och jag hade som plan att beta av det förstnämnda idag för att på så sätt ha hela veckans styrka avklarad. Men nähepp, mitt huvud ville annat. ÅNGEST.
 
När jag ändå är inne på träningen - jag är så oerhört glad att jag tog mig själv i kragen och tog tag i det igen och jag är så oerhört glad över att jag kommit in i det så bra som jag gjort. Kör, som jag nämnde ovan, 4 pass styrketräning i veckan och 1 pass där jag enbart fokuserar på konditionen. Mitt nuvarande schema ser ut som följer:
 
Dag 1: Ben/rumpa + rygg.
Dag 2: Biceps/triceps + axlar.
Dag 3: Ben/rumpa + rygg.
Dag 4: Biceps/triceps + bröst.
Dag 5: Cardio.
 
Mage står inte med på schemat då jag kör det varenda dag, oavsett om jag är på gymmet eller inte. Benpassen är mina absoluta favoritpass. Fokuserar extra mycket på rumpan då jag, som tyvärr föddes med små bröst och liten rumpa, försöker skaffa mig en sådan. Har otroligt kasst tålamod och vill helst se resultat med en gång vilket inte riktigt går hand i hand med gymmandet, men den här gången tänker jag inte ge upp. Jag tänker fortsätta köra som jag gör och lägga ned hjärta och själ i varenda träningspass tills dess att jag lyckats skaffa mig den kropp jag vill ha. KÖR!
 

RSS 2.0