30 april 2010


Idag är det Valborg och det verkar som att alla har största planerna. Jag vet inte ens vad det är man firar, men ännu en anledning till att festa och supa antar jag. Zara kommer hit om ett par timmar iallafall och vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra ikväll än. Eller rättare sagt, vi har inte hittat någonting kul. Men kvällen får väl utvisa vad som sker antar jag. Vi är awesome i vilket fall som helst, så det ska nog bli great. Sitter just nu i skolan och väntar på att sista lektionen ska börja. Har haft världens längsta håltimma pga att de andra gör nationellt prov, men nu börjar lektionen om 45 minuter iallafall. Käkade precis på Donken med Natha, Agnes, Marcus och Samuel och nu sitter jag och Natha här och sjunger och roar oss med chatroulette. Intressant right?Riwer flows in You


Har suttit och spelat gitarr och piano enda sedan jag kom hem från skolan, och innan jag lägger mig tänkte jag bjuda på låten jag håller på att lära mig på piano just nu. Något av det vackraste jag någonsin hört!

Jag får verkligen rysningar varje gång jag hör den, trots att jag hört den tusen gånger tidigare.


When's the time to say I love you?


words get trapped in my mind,
sorry, I don't take the time to feel the way I do
'cause the first day you came into my life,
my time ticks around you
but then
I need your voice
and the key to unlock all the love trapped in me
so tell me when it's time to say
I love you


Av någon jävla anledning förblindar du mig lika mycket varje gång, och det spelar ingen roll hur många gånger jag trasig bestämmer mig för att aldrig se åt dig igen - jag trillar tillbaka iallafall. Jag tror att jag behöver dig. Som om luften jag andas inte når mina lungor då jag inte hör din röst. Som om jag tappat mina vingar på vägen genom luften. Jag faller! Gång på gång faller jag för dig och allt du gör.

those will be among the best memories


Fick hem ett brev idag som innehöll två gratisbiljetter till Gröna Lund, som tack för en enkät jag deltog i förra sommaren, och det fick mig att börja sakna sommar 09 så otroligt mycket. Jag och Zara gjorde den till den bästa sommaren någonsin, och det känns som att det kan bli svårt att toppa det. Mest svårslaget blir nog Allsång på Skansen. Inte bara själva sändningen, utan hela dygnet dessförinnan var så otroligt lyckat och mysigt. Likadant med alla de andra resorna vi gjorde också iochförsig. Fina jävla minnen!


I mina hörlurar just nu!

 


FM Static - Moment Of Truth

FM Static - America's Next Freak
FM Static - Take Me As I Am
FM Static - Definitely Maybe
FM Static - Tonight

Klicka på låtarna för att lyssna på dom!


Tokio Hotel 5/3-10


bis die nacht sich erhellt, bis der letze regen der welt über uns zerfällt. irgendwie schlagen uns die herzen durch die nacht.

Det är konstigt. Trots att konserten i Göteborg var min tredje under kort tid, så kändes allihopa som helt olika konserter. Att jag stod på en annan plats den här gången kanske också spelade in. I vilket fall som helst var konserten minst lika underbar som de andra. Det var mer drag i publiken under denna och sådant höjer ju alltid stämningen en hel del. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den här konserten, som jag inte redan sagt om föregående. Precis som vanligt fick de mig att känna mig så levande som det bara går. Och precis som vanligt rann tårar samtidigt som läpparna log, trots att jag hela tiden hade den där rösten i bakhuvudet som talade om för mig att det här var sista konserten jag hade inbokad.

Finaste stunden på hela konserten var då jag fick en lång (för mig kändes den lång iallafall) ögonkontakt med Bill under "Shadow". Kändes som att tiden stannade, och det var precis vad den gjorde för mig.Jag har många videos som faktiskt är väldigt bra från den här konserten.
För att titta på de, klicka på låtnamnet här under:

Bill pratar om Humanoid City
Human Connect To Human
Break Away
Pain Of Love
Hey You
Phantomrider + Tackar fansen
Dogs Unleashed
Automatic
Darkside Of The Sun
Alien
Zoom Into Me
Monsoon Part 1
Monsoon Part 2
Forever Now Part 1
Forever Now Part 2
Forever Now part 3
Forever Now part 4
Forever Now Part 5i'm drowned in you

 

 

you make me wanna lose all of my control

 

 

Jag är medveten om att det ser ut som att jag är skallig och vindögd. Men I don't give a damn, för det orkar jag inte. Så, förutom att äta våfflor har jag faktiskt pluggat lite historia idag. Jag hittade värsta flytet, men sedan av någon "konstig" anledning fastnade jag här, och nu kan jag inte förmå mig att stänga av datorn. Jag är trött och Hitler intresserar mig inte det minsta. Känns mer lockande att göra tyskaläxan, som var att "försöka" sjunga med i en tysk låt. Big deal, känner jag då. Dessutom har jag sockerbrist. Jag vill ha cola. Jag behöver cola! Men jag vill och ska klara av att hålla mig borta från sådant på vardagarna.

 

Nej, nu har jag tröttnat på det här. Top Model får underhålla mig en timma framåt istället.

 


 

(Tänkte förresten påminna er om frågelådan här på höger sida. Har fått en del anonyma frågor i kommentarsfältet de senaste dagarna, vilket är lite tråkigt då jag inte kan svara på dem. Så ställ gärna frågor här till höger. Det är bara trevligt och jag svarar mer än gärna!)


26 april 2010


Insåg nyss av att mitt rum är lite av en skattkammare. Man vet aldrig riktigt vad man kan hitta. På golvet slåss nu kläder, en gitarr, sladdar, skolböcker, dagböcker, solglasögon, nagellack och en mängd med mer prylar om att få plats. Behöver man någonting, eller helt enkelt bara har lite tråkigt, är det bara att ta sig en tur in i mitt rum och rota runt på golvet lite. Lika spännande varje gång. Suck, städhjälp tack?

Bilden tillägnar jag min käre vän "Historia", som bestämt sig för att ta upp resten av min eftermiddag,
när jag allra helst skulle spendera dagen åt att sova. Be right back!
25 april 2010


Gårdagen var awesome! Var som sagt i Cippes stuga med honom, Natha, Jonte och Bimmer. Johnny och Jenny kom en stund på kvällen/natten också. Jag och Natha låg på bryggan mitt i natten, skrattade ihjäl oss åt fula ord och uttryck och sög i ölspel. Men det är nice! Roligast av allt är ju nästan dagen efter när man pratar igenom allting och inser hur mycket fult man varit med om. Jag och Natha är störda i huvudet, men jag gillart!

I brist på bilder från igår langar jag en bild från nyår istället.Göteborg 5/3 2010


Efter konserten i Stockholm fick jag och Zara stressa som idioter för att hinna med en buss som skulle ta oss till Göteborg. Trodde ett tag att vi skulle missa den, men grymma som vi är hann vi med den iallafall. Meningen var att vi skulle få våran nattsömn under resan, eftersom den gick vid elva och skulle vara framme vid sex på morgonen, men någon vidare sömn blev det inte. Snubbarna framför kunde aldrig hålla käften och ombord på bussen var det så kallt att man låg och skakade. Hemskare bussresa har jag inte varit med om, men det var värt det.

Runt sex på morgonen var vi framme. Vi drog och låste in våra väskor på centralen för att sedan dra direkt till Scandinavium. Pga ett litet missöda med spårvagnarna var vi framme lite senare, men vi var iallafall de enda som kom från Stockholmskonserten som fick nummer. Kassa nummer dock - 102 och 103.

Under dagen hände inte alltför mycket. Vi träffade kompisar, åkte hem till mig och duschade och lämnade saker, chillade och lite sådant. En stund innan insläppet kom pappa och hämtade våra jackor och dylikt. Första gången jag köar någonstans där mina föräldrar faktiskt kan hämta sakerna. Kändes gött att slippa stressa för att låsa in de någonstans. Insläppet var organiserat. Man skulle bli insläppta ett par i taget i nummerordning. Jag och Zara, framförallt jag, lyckades dock hamna alldeles för långt fram i kön, vilket gjorde att jag blev insläppt väldigt tidigt. Jag tog en plats längst fram vid staktet igen, fast den här gången lite mer på sidan och inte rakt framför catwalken. Väldigt bra platser!På denna konserten var allting väldigt sent, så vi fick stå ett bra tag där inne och vänta på att konserten skulle börja. Men vi stod och roade oss på eget vis. Hade bland annat väldigt kul åt brudarna som stod längst fram vid mitten av catwalken, som stod och whinade som idioter över att folk trängde, och ville att vakten skulle få stopp på det. Sånt är alltid kul. Vad förväntar man sig när man står långt fram på en konsert? Att folk står glest och trevligt och bara tittar? Ack ack, svenskar alltså..adorable

 

Alltså, om någon känner för det så får ni gärna skicka honom till mig. Jag skulle inte banga, jag lovar.

23 april 2010


Upptäckte nyss att jag hade smink i halva ansiktet. Detta av den enkla anledningen att jag nyss grät av skratt. Låg och pratade med Natha i telefon, och vi pratade igenom allting som hände på nyår och man kan aldrig höra det för mycket. Den kvällen måste vara något av det absolut fulaste jag varit med om och jag skrattar bara mer ju fler gånger vi pratar om det.

Förutom att skratta har jag inte gjort allför mycket ikväll. Har ägnat nästan hela dagen åt att spela musik. Både gitarr och piano. Spelade piano i många år när jag var liten och har fortfarnade kunskaperna kvar, så idag satt jag och lärde mig lite roliga låtar. Ett par av Tokio Hotel och sedan "My Immortal" med Evanescence. Finns nog ingenting bättre än att spela musik. Jag älskar verkligen varje liten del av det och nu i efterhand förstår jag verkligen inte varför jag la ned det under så lång tid.

Det är gött att det är helg för övrigt. Det betyder att jag fixat full närvaro samt klarat mig utan godis hela veckan. En stor eloge borde jag få, för kämpat har jag minsann gjort. Planerna för helgen är att imorgon dra till Cippes stuga med Natha, Jonte, Bimmer (?) och Cippe. Kommer nog bli nice, kan jag tänka mig.plus och minus med 22 april 2010

 


+ Jag och Natha spenderade större delen av skoldagen vid chattroulette. Mycket underhållande!

+ Jag har lärt mig "I love Rock'n Roll", "Smoke On The Water" och "Eye Of The Tiger" på gitarr. Svåraste låtarna, jag vet! Men man måste börja någonstans.

+ Ännu en dag avklarad utan godis/något annat onyttigt. Applåder!
+ HV vann över Djurgården. (Enda anledningen till att jag bryr mig är skadeglädje gentemot deras självsäkra fans.)

 


- Hade prov i företagsekonomi och gissade mig till mig till alla svar, pga brist på ork till att plugga igår.

- Fick ett sms från en idiot som förstörde hela min dag.
- Birgitta stängde min dator mitt i samtalet med en trevlig fransk snubbe på chattroulette.
- Jag struntade i att plugga historia idag igen


idiot!

 

Du får ett jävla ultimatum. Välj henne eller mig. Väljer du henne lovar jag att aldrig sätta min fot där igen.

21 april 2010


Sitter just nu i klassrummet och väntar på att Historian ska dra igång. Åh, vad underbart. Historia som är mitt absoluta favoritämne! Host. Läraren älskar nog mig lika mycket som jag älskar henne dessutom. Var SÅ nära på att åka hem igen förut och hoppa över matten, historian och tyskan, men som tur var tvingade jag mig själv att stanna. Behöver verkligen all närvaro nu. Boring!

Vaknade nyss upp ur min halvsömn av att halva klassen skriker att det snöar ute. Seriöst. Skojar någon med mig? Snö. SNÖ? Nu? Det är inte lite heller, utan det öser verkligen ned. Trevligt. Blir en trevlig hemresa i bara leggins och jeansjacka sedan.

Kände att det här inlägget blev lite väl sarkastiskt kanske. Men vad gör det? Jag har tappat blogglusten. Jag har ingenting att skriva längre. Mitt huvud exploderar av tankar, men jag orkar inte klaga. Så, därav ställer jag frågan - vad skulle ni vilja se i min blogg? Någonting ni vill se mer/mindre av?På tal om snö bjuder jag på en bild på Mannagrynsgröt. Awesome!

Tokio Hotel 4/3-10Konserten i Stockholm kändes helt annorlunda gentemot den i Danmark. Jag kände en lycka jag aldrig tidigare känt. Jag stod och log så att det värkte i kinderna hela konserten och jag tror aldrig att jag känt mig så levande som jag gjorde då. Allt som hände på scen var exakt likadant som i Danmark, förutom det faktum att de tråkigt nog sjöng på engelska istället för tyska.

Det spelar ingen roll vad som hänt innan eller vad som skall hända efteråt - tiden då de står framför mig helar som ingenting annat. Det är som att alla sår jag någonsin haft läker inom loppet av en sekund, och plötsligt bleknar allting runt omkring.

Jag fångade Gustavs flaska i slutet av konserten, efter ett slagsmål där de andra gjorde allt för att jag skulle släppa taget. Men jag fick den iallafall, och nu ligger den i tryggt förvar i en plastficka här hemma!

Klicka på låtarna här under för att se mina andra videos:


Noise
World behind my wall
Ready Set Go
Humanoid
Phantomrider
Shadow
Automatic
Screamin'
Zoom Into Me
Human Connect To Human
Stockholm 2-4/3Dagen efter konserten i Danmark tog jag och Zara ett tidigt tåg till Stockholm för att börja köa till konserten där. På tåget mellan Köpenhamn och Malmö träffade vi en knepig snubbe som berättade hela sin livshistoria för oss, samt blev utfrågade av tullpolisen. Väl framme i Stockholm drog vi direkt till Globen där vi skaffade könummer. Blev inte riktigt lika bra den här gången - nummer 52 och 53, men det dög. Vi träffade Johanna och umgicks med henne hela dagen plus en hel del andra kompisar. På kvällen kom Gabriel till Globen och hämtade oss eftersom vi skulle sova hos honom. Vi åkte hem och käkade banankaka och tittade på tv innan vi slutligen gick och lade oss.

Gabriel skjutsade in oss till Globen i samband med att han skulle åka till jobbet. Jag hade fått för mig att jag absolut behövde köpa mig någonting nytt att bära på konserten, så efter första uppropet drog jag och Zara in till stan. Efter att vi gått från affär till affär utan att hitta någonting gav jag upp. Vi slog oss ned på en bänk vid Hötorget och Zara tog sig en powernap. Efter andra uppropet vid Globen drog vi in till stan igen. Den här gången för att se Nikola, som spelade på Bengans. Han var okej. Efteråt stressade vi tillbaka till Globen för ett sista upprop, innan vi fick skjuts hem till Gabriel för ännu en natts sömn.

Jag och Zara sov ensamna i Gabriels lägenhet den här natten, då han var hemma hos ett par kompisar, och i och med att man skulle vara tillbaka vid Globen oerhört tidigt hade inte tvärbanan börjat gå, så vi beställde en taxi. Varken mitt eller Zaras bankkort fungerade att betala med, så jag fick kuta iväg till en bankomat medans Zara och taxisnubben stod och väntade. Slutade med att vi fick hela resan billigare. Kön flyttades sedan och organiserades på riktigt med hjälp av en snubbe från Livenation. Vi med nummer fick slå oss ned i en fålla och de utan i en annan. Det var riktigt kallt ute, så jag och Zara spenderade en del tid inne i Globen Shoppingcenter. Träffade bland annat Ammi, som vi inte träffat sedan Sheraton förra året. Jag tog mig även en tupplur ute i snön och umgicks med andra vänner. Tiden gick snabbt och snart var det dags för mig och Zara att dra hem till Gabbe för att fixa oss inför konserten. Innan det träffade vi på Gordon och hundarna. De sprang fram och hälsade på oss innan vi ens hann inse att det var dom. Otroligt fina! Jag och Zara tog oss även en stressig sväng till centralstationen för att lämna av alla våra väskor. Sedan var det dags för en lång tids väntan i snöstormen - i bara tunn tröja. Det var inte skönt vill jag lova! Men in kom vi iallafall, och vi lyckades haffa frontrow-platser den här gången också. Exakt samma som vi hade i Danmark. Underbart!


!


"we're all human beings, and we're not made to be alone" - Bill Kaulitz


Moment of Truth - Tokio Hotel 1/3-10Har ett flertal gånger suttit och tänkt på hur och om jag skulle kunna beskriva känslan som fyller mig då de står framför mig, men har varje gång kommit fram till samma sak - det går inte. Jag skulle omöjligt kunna sätta ord på det och än mindre få er att förstå, så jag hoppar över det.

Jag stod och sjöng med till World Behind My Wall som spelades i högtalarna och trodde att man på något sätt skulle bli "förvarnad" innan det dags för konserten att börja. Så fel jag hade! Mitt i låten släcktes hela arenan ned och skriken runt omkring mig brände i öronen. Samtidigt som mitt inre skrek av lycka kände jag mig inte redo. Jag hade ju inte hunnit smälta situationen än. Hade inte hunnit inse att jag stod med staketet tryckt mot revbenen och väntade på att dom skulle komma in. Dom. Tokio Hotel. På riktigt.

Jag stämde in i skriken som fyllde arenan samtidigt som skynket framför mig på scen föll. Jag kunde känna mitt hjärta slå i samma takt som hjärtslagen som ekade från högtalarna, och sedan kom rösten. Rösten som hörs vid varje intro innan allting börjar. Jag minns inte om jag skrek. Jag minns inte om jag grät. Jag minns bara känslan som spred sig i min kropp då jag hörde de första tonerna till "Komm". Det spelar ingen roll hur många gånger jag sett de tidigare, på något sätt lyckas de alltid slita luften ur mina lungor.

Allting är som en dimma nu. Jag minns det mesta som hände på scen, men hur jag reagerade under de olika momenten minns jag knappt. Jag vet att tårarna rann vissa stunder och att jag ibland stod och log så att det värkte i kinderna. Framförallt minns jag den bedövande lyckan. Gång på gång lyckas de få mig att inse varför jag andas. I've poured my heart out a million times, for a million reasons to offer it to you.


Klicka på låtarna här under för att se mina andra videos:


Ich Brech Aus
Intro - Lass Uns Laufen
Lass Uns Laufen
Hey You
Alien
Slutet av Alien
Dogs Unleashed
Bill kastar vatten + början av Shadow
Shadow
Automatisch
Screamin'
Sonnensystem
Für Immer Jetzt

Bill presenterar Alien
Bill kastar vatten
Gustav gör vågen(Vi fick jättebra bilder, men väljer att inte lägga ut dom.)

Danmark 26/2 - 1/3

 

Uppdaterar snabbt och sammanfattande om dagarna i Danmark, Stockholm om Göteborg nu. Är så trött på att skriva om det och vill hellre uppdatera om Milano samt mina vanliga dagar.

 

 


 

 

 

Runt klockan halv nio gick vi till vårat hotell för att äta frukost, vilket självklart blev rostade mackor med Nutella. Så sjukt gott. När vi ätit klart begav vi oss till kön igen, där vi la oss i tältet. Zara var duktig och pluggade, medans jag halvsov. Vi låg även och sjöng högt som idioter till musiken på min ipod. Danskarna måste trott att vi var dumma i huvudet, men vad gör det? Kul hade vi. Efter att vi även spelat några omgångar Yatzi märkte vi att någonting pågick utanför tältet - ett gäng danska killar som gick på skolan mittemot stod och bombade kön med is och stora snöbollar. Vi fann det hela ganska roande då de skulle förställa gymnasie-elever, men betedde sig som småbarn, men då de började träffa våra tält och förstöra blev det hela ganska irriterande. Vi, och även ett par dansar, försökte prata med dom, vilket tydligen hetsade de till att kasta ännu mer. Danskarna bredvid ville ringa polisen, men istället bestämde vi svenskar att vi skulle gå upp till skolan och prata med dom. Vi blev skickade till deras skolbetjänt, som skulle säga till dom. Trots detta slutade de inte, så det hela slutade med att Zara gav en av killarna en rejäl käftsmäll.

 


Efter detta tänkte vi dra en snabbis till Netto för att köpa någonting gott att äta, men det hela slutade med att vi köpte med oss massa gott (läs: vindruvor, chips, choklad, ostpinnar!) och begav oss till hotellet, där vi tittade på tv och chillade lite. Vi fick även för oss att vi skulle beställa upp pizza till rummet, så Zara ringde receptionen och bad om Roomservice. HAHA! De hade tydligen inte det på vårt hotell, så det blev lite halvt awkward. Eftersom hungern var påtaglig begav vi oss istället till en pizzeria i närheten av arenan. Vi satt sedan resten av kvällen och umgicks med de andra. Jättemysigt! Vi pratade, grillade marschmallows (med tältpinnar) och skrattade av övertrötthet.

 

Innan vi skulle sova den natten gick vi tillbaka till hotellet och snodde med oss våra täcken. Sov fett dåligt under natten. Danskarna skrek och störde som fan, och jag hade glömt öronproppar.

Men lyckades väl somna ändå framåt mitten på natten, trots allt!

 

 


 

 

 

Hände inte alltför mycket den här dagen, om jag minns rätt. Efter en väldigt sömnlöst natt drog vi till hotellet för att äta frukost. Vi tog oss även en powernap på hotellrummet, innan vi gick tillbaka till kön. (Bästa tipset: Ha hotell om ni köar i kyla!) Precis som dagen innan satt vi och chillade i tältet. Sjöng och hade det trevligt. Lotta och Rach, som hade kommit till Köpenhamn på fredagen, kom och hälsade på en snabbis också. Vi umgicks med Bea, Elin, Bea och ett par danskar under dagen samt på kvällen. Jag och Zara drog även till Netto (som för övrigt var stängt) och ett par andra affärer för att köpa någonting att äta + öronproppar till mig. Vi käkade pannkakor till middag. Mysigt och gott! Under kvällen satt vi vid våran eld (läs: marshaller) och drack varm oboy och hade det trevligt tillsammans med de andra.

 

 

 

 

Vet inte från vilken dag videon är, så den får komma med här på ett hörn. Anledningen till att vi där har nummer sju och åtta, istället för ett och två, är för att det kom folk från danska fancluben som påstod sig ha varit där före oss. (Vi har bildbevis på att de inte var det.) Vi orkade inte bråka, så vi lät det vara. Det ordnade sig ändå vid insläppet sedan. Och nej (!) jag pratar inte sådär seriöst. Jag och Zara har en tendens att vara oseriösa i alla våra "videobloggar".

 

 


 

 

Dagen innan konserten! Efter att vi ännu en gång ätit frukost på vårat hotell möttes vi av solsken när vi klev ut genom dörren igen. Det var även hyfsat varmt, så jag satte mig utanför tältet i solen och skrev. De andra hade nyligen vaknat så vi höll även de sällskap och var sociala medans de käkade frukost.

 

 

Rach bestämde sig för att börja köa under dagen, så hon joinade vårat sällskap. Vi spelade Yatzy och Uno ett slag, och gick på promenad runt omkring Forum. Det kom även fler danska fans under dagen och kvällen, vilka vi pratade lite med. Innan vi drog tillbaka till hotellet för att lämna saker och duscha den kvällen satt vi och pratade ett bra tag i reget med Stelle. En dansk tjej vi lärde känna där.

I och med att Rach skulle köa ensam och inte ville sova själv i ett tält bestämde vi oss för att tränga in henne i vårat. Det funkade, trots att det blev lite trångt! Sov faktiskt riktigt bra den natten.

 

 

 


 Konsertdagen! Var nog ingen som sov särskilt länge den här dagen. Jag vaknde alldeles för tidigt och kunde omöjligt somna om. Det var svårt att förstå att dagen redan var kommen, att alla de dagar då vi köat redan var över. Eftersom Rach inte heller kunde somna om bestämde vi oss för att ge upp våra försök, och gick istället ut och satte oss i sovsäckarna och chillade. Tokio Hotel's lastbilar och bussar kom någon gång tidigt på morgonen och alla började självklart skrika. Tycker att det är ganska pinsamt och blev inte ett dugg förvånad då en av lastbilschafförerna kom ut och bad folk vara tysta. De hade trots att kört hela vägen från Hamburg under natten, och ville sova.

 

Eftersom ingen visste någonting hur det skulle bli med kön under dagen (vi hade bara hört att vakterna skulle komma runt åtta på morgonen) bestämde jag och Zara oss för att gå ganska direkt till hotellet för att lämna våra saker. Lika bra att ha det gjort, tänkte vi. Var lite sorgligt att ta ned tältet och packa ned allting - det hade trots allt varit vårat hem i fem dagar. Under tiden vi var borta fick vi ett sms av Bea som talade om att vakterna hade kommit och att kön höll på ett flyttas. Vi fick panik och trodde att vi skulle förlora våra platser, men hon hade pratat med dom och det var ingen fara. Vi skyndade oss tillbaka och hade då en plats längst fram i kön innanför kravallstaket.

 

 

Ännu lite senare begav vi oss till hotellet en sista gång innan konserten. Den här gången för att fixa oss och lämna allting vi inte skulle ha med oss in. Vi tog god tid på oss på, då det inte lockade särskilt mycket att kliva ut i regnet och stormen, som självklart hade bestämt sig för att komma just den här dagen.

 

Dock kunde vi inte dra ut på det hur länge som helst och till slut var vi tvungna att kliva ut. Som tur var hade jag gjort det smarta draget att varken sminka mig eller fixa håret särskilt mycket, så allt för skabbig blev jag inte av snöandet och vinden. Dock var kylan inte behaglig för fem öre! Både jag och Zara satt i bara tröjor och skulle så göra de timmar som var kvar till insläppet. Till slut stod vi inte ut längre utan begav oss till affären, där vi köpte oss varsin fleecetröja. Hamnade bakom snubben som köpte alla flaskor med vatten till bandet, och en stund senare levererades även pizzor till killarna. Tröjorna hjälpte lite, men man höll fortfarande på att frysa ihjäl. Tiden fram till insläppet spenderade vi enbart i kön. Vad vi inte visste då var att insläppet och tiden precis innan skulle bli ett helvete rent ut sagt.

 

Arenan hade ett x antal entréer vid sidan av varandra, varav alla skulle öppnas. Kön befann sig bakom ett staket och vi hade blivit informerade att då det var dags för insläpp skulle de "öppna" staketeten och alla skulle få rusa fram till entréerna, där vi sedan skulle bli insläppta. Det var ingen koll på någonting. Runt sex var det sagt att insläppet skulle ske, men självklart var det försenat. Det var trångt och alla stod och tryckte som idioter. Det var ett flertal personer som började gråta redan innan insläppet skedde och jag själv mådde otroligt dåligt. Man visste inte hur någonting skulle gå till och det kändes som att man skulle förlora sin plats som man köat så länge för. Helt plötsligt öppnade dom staketet i ena hörnet och började släppa in fans som fick springa/gå fram till entréerna. Jag lyckades bli insläppt som person nummer två eller liknande och hamnade bra till framför en entré. Zara ramlade när alla tryckte på och vi tappade även våran Sverigeflagga.

 

Sedan började väntan här. Man förstod ingenting och ingen förklarade någonting på engelska för oss. Vi visste inte hur och när de hade tänkt öppna dörrarna, så vi var inte beredda när vakten som stod framför oss helt plötsligt öppnade de lite. Jag förstod inte om vi var tillåtna att springa in eller inte, men trängde mig in under hans arm och var plötsligt inne i arenan. Jag sprang för glatta livet, men fastnade sedan i biljettkontrollen. Kvinnan som skulle riva av den var seg och alla mosade mig där bakom. Fick panik och började skrika på svenska! Som tur var hade Zara redan kommit in och jag skrek åt henne att springa, medans jag själv kutade allt vad jag hade. Visade sig sedan att paniken hade varit förgäves, för vi fick trots allt de platser vi ville. Längst fram i mitten framför catwalken! Bästa platsen, enligt mig.

Vi fick stå där inne och vänta ett tag, medans vi stod och sjöng med till låtarna på skivan som spelas upp innan alla konserter. Vi mådde bra och jag kan inte ens förklara hur glad och lycklig jag var. På den här konserten skulle de ha förband. Ett danskt band vid namn The Dreams. Jag trodde att de skulle vara dåliga, men det visade sig att jag hade otroligt fel. De var riktigt bra och det var roligt att se dom! De spelade ca en halvtimma, men Tokio Hotel klev inte på scen förrän ungefär en timma senare.

 

 

(Vidare uppdatering om konserten kommer i ett annat inlägg.)

 

 


Uppdaterar vanligt imorgon!


Hemma i Sverige. Tyvärr. Frågar mig själv gång på gång varför jag inte istället befinner mig i Paris nu.

bortrest

 


humor !

 

Min packning:

 

Johannas packning:

 


i'd give my all for you


i'm thinking of you
in my sleepless solitude tonight
if it's wrong to love you
then my heart just won't let me be right
'cause i'm drowned in you
and i won't pull through without you by my side

i'd risk my life feel your body next to mine
'cause i can't go on
i'd give my all for your love tonight

i can see you clearly
and you're just so far
like a distant star i'm wishing on tonight

thanks for the happiness and peace you send to me


Jag känner att jag inte haft någonting annat än Tokio Hotel i huvudet de senaste dagarna. Tokio Hotel, biljetter och flyg. Jag skulle egentligen befunnit mig på Portugisisk mark just nu (ja, det var det mina förra inlägg handlade om) och i och med att vi valde att inte åka så ger vi det ett nytt försök. På lördag sätter jag och Johanna oss på ett plan till Milano. Går flygresan bra, vilket jag är livrädd för att den inte gör, ser vi Tokio Hotel live igen på måndag, samtidigt som de spelar in dvdn till den här turnén. En dröm jag haft sedan 06 kommer att gå i uppfyllelse. Har alltid velat vara på plats när de spelar in dvdn, och den här gången kommer jag att vara det. Har svårt att inse det nu. Jag kommer bli lycklig, igen.Försöker bortse från att flygrädslan redan gör mig illamående,
och är det enda som just nu får plats i mitt huvud.-


Kan inte sluta gråta. Är så jävla ångestfylld och rädd. Satt med flygplanshemsidan framför mig alldeles nyss och skulle precis trycka på "boka"knappen då ångesten kom. Fick svårt att andas och tårarna bara rann. Jag förstår inte varför jag inbillar mig gång på gång att jag ska klara av att flyga. Hur fan skulle det gå till när jag inte ens klarar av att vara inne på hemsidan?
Jag krossar bara mina egna drömmar och förhoppningar.

the music is making me growing

 

I brist på annat kopplade jag in min gamla trasiga ipod i datorn igår kväll, och fick upp all min gamla musik. Blev en riktig nostalgitripp, då jag inte hört flertalet av låtarna sen då jag lyssnade på de konstant. La mig i solen på balkongen med musiken i öronen förut och mina tankar försvann tillbaka till den tiden. En tid som nu i efterhand var en otroligt fin del av mitt liv. Jag fylls både av ångest och glädje då jag tänker tillbaka på det och då jag jämför dagsläget med hur allting var förut är det en ganska drastisk skillnad.


Fina minnen i vilket fall som helst. (Och bra musik!)

 

 

 6 april 2010


Drog in till stan och såg "Remember Me" med Christopher idag. Filmen var fängslande på något sätt. Inte bra på det sättet jag hade förväntat mig, utan bra på ett annat sätt. Sevärd i vilket fall. Någonting som förbluffar mig gång på gång är hur Robert Pattinson, som jag inte tycker ser bra ut alls som privatperson, kan vara så otroligt fin i alla filmer. Speciellt när han, som i den här filmen, spelar "badboy". Ge mig, typ.Förövrigt är det här lovet konstigt. Känns som att jag är inne i någon slags dvala, och jag kan inte riktigt sätta fingret på varför eller hur. Förhoppningsvis löser sig allting imorgon i samband med alla beslut. Skönt att slippa skolan två dagar nästa vecka ska det bli iallafall. Trots att Sverker och CSN kommer bli som galna på mig. Can't blame them! Imorgon hoppas vi på mer sol. Jag vill bli brun!

w h i t e - t r a s h - b e a u t i f u l

 

 


If I could turn back the hands of time

 

Man  kanske skulle dra till med en annons liknande den nedan? Skulle ju sitta perfekt i samband med mitt förra inlägg. Skulle jag kunna passa på att ta en tripp till Frankfurt 07 också. Värt ett försök ju!

 


the pieces of my heart are missing you

 

Jag har gjort ett sånt oerhört misstag och jag vet att jag aldrig kommer att förlåta mig själv. Jag fattade det värsta beslutet jag kunde fatta. Och vad gör jag nu? Jag vill slita sönder mig själv. Bara gå sönder, på riktigt och inte bara inombords. Ett beslut, som egentligen var det mest självklara i världen, blev till det svåraste jag ställts inför. Och jag valde fel. Så jävla FEL.


RSS 2.0