26 april 2012

Blev väckt av mamma runt elva imorse och kände mig helt död i huvudet. Nog för att jag har lyckats vända på dygnet, men av någon anledning lyckas jag aldrig bli pigg hur mycket jag än sover. "Jaha, varför sitter du uppe nu då?" tänker ni säkert då, men har faktiskt en god anledning till detta då Rangers - Ottawa spelar inatt med start runt 01.00. Har egentligen ingen större lust alls att sitta uppe till klockan fyra, men känner att jag inte kan missa nattens match då den är avgörande för vilket lag som går vidare. Hoppas av hela mitt hjärta att Rangers vinner, både för min, Henke's och Tre Kronor's skull. Åker Ottawa ut är risken stor att vi, förutom Silfverberg, även får hem Erik Karlsson till VM och det skulle vara otroligt givande. Håll tummarna!

Imorgon blir det en tripp till Orust då jag ska hem till Rach för VyRT med 30STM. Är oerhört nervös, om jag ska vara ärlig. Jag har inte tittat på några videos överhuvudtaget med dem sedan jag kom hem ifrån Reading och det är först nu under senare tid som jag kunnat lyssna på deras musik igen.
Anledningen - saknad. Såklart. Men imorgon blir det andra bullar och det kommer bli så fint.

VAD HETER NI PÅ INSTAGRAM?


Dagens låt: We Are The Ocean - All Of This Has To End. Dagens klädsel: Jeans, linne, kavaj, halsduk. Dagens frisyr: Uppsatt. Dagens make up: Concealer, foundation, puder, rouge, ögonbrynspenna, ögonskugga, eyeliner och mascara. Dagens dricka: Har bara druckit ett glas vatten. Dagens mat: Ugnspannkaka. Dagens godis: Nada. Dagens film: Ingen alls. Kollar nästan aldrig på film. Dagens tidning: Har inte läst någon. Dagens vän: Natha. Dagens person: Erik Karlsson. Hans utveckling är läskigt imponerande. Dagens vill ha: Ett jobb som jag trivs bra med. Dagens saknad: Veckan då Zara var här och vi spenderade varje kväll framför svenska kassa serier. Dagens köp: En jacka. Dagens bästa: Att jag hittade en skinnjacka som var nedsatt från 1200 kronor till 600 kronor. Fynd. Dagens sämsta: Att regnet har stått som spön i backen exakt hela dagen. Dagens internetsida: Hm, har inte varit inne på internet så mycket faktiskt. Dagens beroende: Instagram. Dagens roligaste: Att mina planer för Valborg spikades.


Anonyma frågor besvaras till 90% i en kommentar till samma inlägg som frågan ställts.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0