Danmark 25/2

 


Morgonen därpå ställde vi klockan på alldeles för tidigt, eftersom vi ville vara säkra på att vara först vid Forum igen. Utan att varken äta eller fixa oss drog vi på oss lite kläder och packade det vi skulle ha med oss, (vilket visserligen var otroligt mycket) innan vi begav oss därifrån. Fixade även varsin termos med varm Oboy, eftersom att vi antog att det skulle vara sjukt kallt. Var även den här gången säker på att det skulle kommit folk under kvällen/natten, men vi var först igen. Happiness!

 

Satte nästan direkt upp vårat tält utanför en av ingångarna. Trodde att det skulle bli lika problematiskt som det blev när vi testade att sätta upp det hemma hos mig, men den här gången fick vi upp det direkt. Plockade även upp våra sovsäckar och fixade lite. Så sjukt mysigt! Människorna som gick förbi tittade på oss som om vi var dumma i huvudet, men konstigt nog var det inga som frågade vad vi gjorde där. Efter att vi fått upp tältet la vi oss där inne iallafall, och drack varm oboy och halvsov ett tag. En tid senare under morgonen kom en dansk tjej, som det visade sig också skulle köa till konserten. Hon berättade att man (enligt henne) inte fick köa utanför entréerna, så vi flyttade oss en bit bort till kanten av ingången. Vi bestämde oss även för ett kösystem, med namnlista osv. Jag och Zara snackade lite med henne, innan vi drog till Rema 1000 för att köpa frukost. Baguetter och Nutella fick det bli. Avnjöt detta i vårat tält, innan vi la oss för att sova ännu lite till. Den här gången var det kallare. Låg och skakade av kylan.

 

Runt tio kom Bea, Elin och Bea. Det hade även kommit ett par andra danskar från den danska fancluben. Eftersom det tydligen inte alls var förbjudet att köa utanför dörrarna, så flyttade vi vårat tält ännu en gång. Under resten av dagen gjorde vi inte alltför mycket. Försökte tvinga i oss Varma Koppen till lunch, vilket var något utav det vidrigaste jag någonsin druckit. Resultat av att inte ha något decilitermått antar jag. Sov och satt och snackade med de andra resten av dagen tills det var dags för middag. Jättemysigt! Gemenskapen man får när man köar är svår att slå.

 

Vid middagstid drog jag och Zara till Netto eftersom jag kände att jag behövde mätta mitt behov av någonting gott. Pringles fick det bli. Drog sedan till Ströget för att försöka hitta någon enda affär som var öppen. Jag trodde nämligen att jag hade glömt min mössa hemma och kände att jag ville ha en när vi skulle sova utomhus. Slutade med att jag köpte en sjukt dyr och ful mössa i en liten dansk butik. Käkade sedan middag på något kebabställe. Efter det drog vi tillbaka till kön en snabbis, för att ganska direkt bege oss till vårat hotell. Tänkte duscha och byta om inför kvällen. Fastnade även framför teven en stund.

 

Vägen tillbaka till kön var inte alltför trevlig. Vi bestämde oss för att ta en lite annorlunda väg tillbaka, men det visade sig att vi gick käpprakt åt helvete. Men trots att vi märkte detta så fortsatte vi gå i hopp om att komma rätt iallafall, vilket vi såklart inte gjorde. Det spöregnade ute, var sent och mörkt, så till slut blev vi tvungna att fråga oss om vägen tillbaka. Då hade vi gått närmare en timma åt fel håll. Smart! Sådant som bara jag och Zara lyckas med. Men vi kom tillbaka till kön sedan iallafall, dyngsura och trötta. De flesta hade då lagt sig för att sova, så efter att vi torkat lite grann gjorde vi detsamma.

 


Postat av: videoGirl

Jätteroligt att ni var första och köa =)

2010-03-24 @ 14:53:31
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: videoGirl

Jag kan bara tro, och det är ju verkligen värt det :)

2010-03-24 @ 17:46:18
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: videoGirl

Ja, det är det :) Fast en nackdel var nu bara det att det är vinter och så kallt just nu :/ Men det gick ju nog bra att köa ändå, skulle bara heldre köa på sommaren :>

2010-03-24 @ 18:10:01
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: videoGirl

Ja, vi hade kallt hit i Finland just före dörrarna öppnades, och jag fick jättekallt där för jag hade klätt mig med lite för lite kläder :D Men det var mitt eget fel. Jag tyckte så synd om vissa som inte hade ens rockar på sig och sedan jätte tunna skjortor, för de hade säkert lämnat dem någonstans för de trodde att vi skulle slippa in i tid, men sedan slapp vi in nästan en timme försent så :/

2010-03-24 @ 18:54:34
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: videoGirl

Ååh, jag kan bara tänka mig :/ Men ni överlevde! Du har inte ändå blivit förkyld efter konserterna? För jag gjorde det genast några dagar efter :D

2010-03-24 @ 20:45:48
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: videoGirl

Sv: Jag skulle så gärna vilja se dem nu på turnét, men jag har inte råd =( Själv då? =)

2010-03-24 @ 21:53:38
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: zara/nä

seriöst den där jävla mössan. Jag börjar alltid skratta när jag läser om den. hah

2010-03-24 @ 22:33:44
URL: http://doneisdone.blogg.se/
Postat av: videoGirl

Åh, jag förstår. Bara jag hade råd så skulle jag verkligen fara på någon av deras konsert ännu! Men det är ju jätteroligt om du kan fara till Portugal, ännu när de har signering där! Helt fantastiskt =)

2010-03-25 @ 08:07:48
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: videoGirl

Hur har din veckoslut varit? =) Jag väntar på fortsättning till resan :P

2010-03-28 @ 11:04:37
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: sara

åh kul att läsa :D ska du se killarna på fler konserter? :))

2010-03-28 @ 15:58:48
URL: http://saraolenius.blogg.se/
Postat av: zara/nä

sv: vet men det här var min list. Du får skicka vår om du har den :D!

2010-03-28 @ 22:21:13
URL: http://doneisdone.blogg.se/
Postat av: videoGirl

Sv: Den var riktigt bra :> Vad skall du göra nu på påsken då? =)

2010-04-01 @ 14:15:32
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: sara

sv; nej jag tror inte det, skulle vilja se dem på sista konserten i Paris men får se.. Jag hoppas verkligen att du vågar flyga! ♥

vad ska du göra på påsken då?

2010-04-01 @ 17:55:53
URL: http://saraolenius.blogg.se/
Postat av: videoGirl

Hoppas att du vågar flyga! Jag blir så avis på dig om du får se dem på signering, när jag själv var så nära på att se dem på nära håll =( Men jag är glad om du ser dem, och säg hälsingar från mig till dem ;)

2010-04-01 @ 19:30:43
URL: http://thepainoflove.devote.se

Anonyma frågor besvaras till 90% i en kommentar till samma inlägg som frågan ställts.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0