three years gone


Ligger i sängen och knaprar chips (ångest!) och tittar på "Den rätte för Rosing". Har redan sett alla avsnitt när de visades på tv, men fick för mig att jag skulle titta på de igen. Trevligt! Nåväl, meningen med det här inlägget var att påpeka att det idag är tre år sedan jag träffade Tokio Hotel för andra gången utanför Grand Hotel. Om jag ska vara ärlig har jag fortfarande otroligt svårt att inse att jag varit med om det på riktigt. Det var så nära, det var så intimt. Och framförallt - det var så äkta! Det gör ont att inse hur lång tid det har gått och hur mycket saker och ting har förändrats. / Stuck in the memory of your presence..


Postat av: Johanna

Med tanke på att denna är en av mina "känsliga dagar" så får bara detta mig att nästintill gråta. Fan vad allt förändras. VARFÖR!?!? Kolla bara på Bill.. bilden bara strålar 07. Haha det där lät konstigt, men fan du fattar.. en bild frn 07 är inte bara en bild. Den symboliserar så jävla mkt.



Och juste det som du sa - Äkta...

2010-06-14 @ 01:00:39
URL: http://folmer.blogg.se/
Postat av: videoGirl

Åååååh, jag kan bara tänka mig hur det var att se TH sådär nära ifrån, och det harmar när jag själv var nära om att få uppleva det :( Men verkligen fina bilder!



Sv: Yeah, verkligen!

2010-06-14 @ 10:25:51
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: hanna

riktigt fin blogg:)

2010-06-14 @ 12:34:10
URL: http://hannaridell.blogg.se/
Postat av: smilesunshinesmile

hej!

jättefinfin blogg! :)

jag har en fråga.. :D

hur har du gjort så att du har typ en knapp där det står följ på blogloving.. hehe, kanske en lite dum fråga. men jag skulle bli jätteglad för ett svar! :)

/smilesunshinesmile

2010-06-14 @ 14:46:24
URL: http://smilesunshinesmile.blogg.se/
Postat av: sara

Kul för dig, och superfina bilder ♥

2010-06-14 @ 16:09:11
URL: http://sarakaulitz.tumblr.com

Anonyma frågor besvaras till 90% i en kommentar till samma inlägg som frågan ställts.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0