TH-biljett säljes!Någon som vill köpa biljett till Tokio Hotel i Stockholm?


Jag har en ståplatsbiljett dit som jag nu säljer.
Ståplatsbiljetternra är nu slut på ticnet!


I mina hörlurar idag!


Dead By April - What can I say

Tokio Hotel - Geisterfahrer

Green Day - I want to be alone

Forty Foot Echo - Brand new day

The Gossip - Heavy Cross

 

Klicka på låtarna för att lyssna på dom.

 

 


" du är och kommer alltid att vara min pusselbit "


Det jag precis läste har lämnat spår i mig föralltid.27 oktober 2009


Eftersom jag inte skrev något inlägg igår tänkte jag att jag kunde skriva lite om gårdagen idag istället. Drog in till stan vid sex på morgonen för att köa utanför scandinavium till biljettsläppet. En stund efter mig kom Alice och vi slog oss ned och väntade. Tiden gick fort och en kort stund efter att klockan slagit nio kom vi ut därifrån med våra biljetter i handen. Det var en sådan befrielse. När Bea sedan sms:ade att de lyckats få tag på våra biljetter till Danmark också släppte allting. Jag hade varit så otroligt nervös över att inte få biljetter, men de tog inte slut så snabbt som alla förutspådde. Tror att det fortfarande finns kvar biljetter på Ticnet faktiskt. Lite tråkigt, men det kanske är för mycket begärt att tycka att de redan borde sålt slut, när de faktiskt ska spela i två såpass stora arenor. Har så svårt att inse att jag faktiskt ska se dom ännu en gång.

Idag drog jag och Alex in till stan och shoppade och fikade. Jätte trevligt! Blev dock ingen större shopping för min del eftersom jag måste spara större delen av mina pengar, men en mascara fick jag med mig hem iallafall. Nu tänkte jag äta lite äppelpaj och titta på tv. Jag avslutar dessutom med ett löfte om att det här var sista gången jag publicerar ett såpass tråkigt inlägg!

(Fick även besked igår kväll om att Johan kommer hit i december. Puss!)25 oktober 2009

Eftersom att det imorgon redan är en månad sedan jag och Zara drog till Mariestad, tänkte jag att jag kunde langa ett par bilder därifrån. Dock helt oredigerade och slumpvis valda, men det funkar det också. Nu tänkte jag bege mig mot sängen för att försöka få iallafall några timmars sömn, innan jag måste stiga upp igen vid fem. Godnatt!


finns det något vackrare?

 


23 oktober 2009


Det luktar pizza i huset och bredvid mig ligger en oöppnad chokladkaka. Bara coca colan som fattas för att min kväll skulle vara komplett, i matväg iallafall. Kom precis hem till pappa och sitter just nu och tänker och planerar lite inför måndag, då mina val inför biljettköpen måste vara klara. Lutar väldigt mycket åt Danmark istället för Stockholm nu, och jag tror att det är så det får bli. Skulle jag av någon anledning inte få tag på biljetter till Danmark eller ångra mig på vägen eller något, får jag köpa biljetter till Stockholm på blocket eller liknande, om de skulle vara slut. (Ni som inte har en aning om vad jag pratar om behöver inte ens försöka förstå, jag pratar i gåtor alltför ofta.)

Hade bara två lektioner idag i skolan, och smart som jag är bestämde jag mig halvt i sömnen för att dissa gympalektionen och enbart gå till mediekommunikationen och göra mitt prov. Men med min tur ska självklart någonting gå fel. När jag kommer ner till tågstationen, i tid för en gångs skull, står det att de två närmaste tågen är inställda, vilket betyder att jag inte hinner till skolan. Och det i sin tur betyder att jag missat ännu ett prov, som jag nu kommer behöva ta igen. Jag orkar inte!

I vilket fall som helst är det lov nu, och det kunde inte kommit mer lägligt.

through the good times and the bad ones


don't you remember what we promised?you can make the darkness shine


Min dag har bestått av alldeles för mycket tårar och ångest för att klassas som okej. Det var precis det här jag var rädd för. Jag lovade mig själv att inte låta sånt här gå ut över bloggen, men ändå är det precis vad som sker. Jag är tillbaka imorgon, då med min fasad påklistrad igen. Godnatt så länge. 

bokjpg.jpg


i'll stand by you


Om ett par dagar är det exakt ett år sedan jag träffade honom för första gången. En person som kom att förändra mitt liv radikalt, framförallt under förra hösten men även nu i efterhand. Vad jag inte visste då jag tog hans händer för första gången, var att jag nästan skulle förlora min bästa vän och även mig själv på grund av något så löjligt som honom. Vet inte riktigt om jag vill kalla det löjligt egentligen, men det är väl vad det är när man tänker efter. Jag har under det här året som gått upplevt mer än vad jag någonsin skulle vågat drömma om i höstas, men trots det skulle jag ge nästan vad som helst för att få den tiden tillbaka. Jag minns förra hösten som en kaotisk tid - full med tårar, ångest och drama, men varje liten stund då han fanns i min närhet påmindes jag om varför det var värt det.


Låten tar mig tillbaka ganska exakt ett år. Då jag, en sen lördagskväll med den här låten i öronen, satt på bussen med tårarna rinnandes längs kinderna, medveten om att milen mellan mig och personen jag tyckte så mycket om bara ökade ju mer tiden gick.

blinded by the silence of a thousand broken hearts


Jag är inte riktigt beredd på det här, psykiskt. Jag visste att det skulle hända, men ändå blir chocken och känslorna lika starka när det väl sker. Jag vet inte hur jag ska reagera än, mina känslor krockar och allting blir bara kaos inom mig. Jag vet att jag egentligen borde vara överröst av glädjekänslor, men jag har aldrig riktigt fungerat på det sättet. Jag är alldeles för tom, vilket ger dubbelt så stor plats för ångesten. Den äter upp mig, sakta men säkert.


Välkommen till min nya blogg!

 

Äntligen har jag tagit tag i saken och skaffat mig en ny blogg. Har haft det i tankarna länge, men har varit för lat för att faktiskt skaffa en. Har under tiden jag inte bloggat öppet skrivit i min privata blogg, men det blir lite trist i längden att skriva utan någon som helst respons, så nu är jag tillbaka för att stanna. Har dock inte riktigt bestämt mig för hur jag ska lägga upp den här bloggen än, men det lutar åt att skriva om allt och ingenting och inte bry mig så mycket om vad andra tycker. Tror att det kanske var lite det som blev mitt fall förra gången, att jag brydde mig för mycket helt enkelt. I vilket fall tänker jag inte tillåta mig själv att få någon bloggtorka den här gången, så jag hoppas att ni fortsätter läsa och kanske får ut någonting av det iallafall. Kvällan till ära bjuder jag på en mysig låt.

 

 


RSS 2.0