april fools day.

Tydligen var det ingen mer än jag som tänkte på att det var första april igår. Tog tillfället i akt och slängde upp ett aprilskämt här en liten stund innan klockan skulle bli tolv och uppenbarligen gjorde jag det jävligt bra då de flesta faktiskt gick på det. Med det sagt: ingenting från förra inlägget är sant - jag har inte fått något liknande mail från Peace & Love och jag ska inte intervjua 30STM. Tyvärr. Önskar att jag kunnat säga att så var fallet, men i sådant fall hade jag förmodligen legat död på marken vid det här laget. Peace.



Postat av: videoGirl

Glömde helt att det var första april just då jag läste det inlägget x) Men hur kul skulle det inte vara om man skulle få intervjua dem :P

2011-04-02 @ 22:38:21
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: videoGirl

Sv: Hahah, jag trodde också i några sekunder om 30STMs "underwater shows" som de skulle ha :') Men ja, intervju med dem skulle vara bäst! Även om jag vore så nervös att jag skulle troligen inte få ett ljud ut av mig eller så skulle jag tala för mycket :3

2011-04-02 @ 23:21:13
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: Camilla

sv: men åh, haha asså jag går på vartenda skämt! Aja, där fick du mig! (;

Jaa du skulle bara veta! Alltså jag får bara pengar när jag typ "behöver" det, och det spenderar jag mest på kläder med. och det är väl en hundring lol x) Sen konsertbiljetter fixar föräldrarna mehe. Men jag ska gå på Rihannas i november, men vill också gå på crystal castles & lykke li och en massa andra! Måste nog ta och fixa nått sommarjobb..

2011-04-03 @ 00:12:22
URL: http://cahmilla.blogg.se/
Postat av: Camilla

sv: Jaa asså det är så fucking jobbigt att man liksom aldrig.. har en extra femhundring liggandes. Haha, det skulle vara soft! Jaha, så du går i trean nu. Lycka till då med att hitta ett jobb :D Men vadå få råd med ditt ansikte, smink då eller? förstår icke x]



Haha, ye en konsert bokad hittils i år! Eller ah, bmth också då!

2011-04-03 @ 00:40:23
URL: http://cahmilla.blogg.se/
Postat av: Camilla

sv: Aha, jo men det är ju samma för mig! ser ut som fan.



Jaa asså fuuu! Vill se dem so badly men liksom betala 1 och 5 bara för att se ett band..? Nä precis. En kille hade träffat på Oliver innan konserten där nere i gbg i januari och dem hade fotat & pratat med varandra! Jag ba s-t-f-u. Liksom yeah, på signering fick jag EN bild på honom, han tittade inte ens upp på mig och jag kramade heller inte honom osgnopsrhnoi! dör.

2011-04-03 @ 01:00:49
URL: http://cahmilla.blogg.se/
Postat av: Camilla

sv: nej gud nej. fast jag är mest fixerad när det kommer till min vikt, lr "fethet". vill vara smärt :c



sv: Jaa det visste ja med! Jag & min vän gick dit med det var försent, men vi fick oss två varsinna posters ^^ Ja asså det var ju svinkallt, plus det var ju lite kort om tid för att komma till fryshuset. Men ååååw, jag typ förväntade mig att alla i bandet skulle ba 8D men Jona var först och han log och allt, typ väntade för en kram men jag be hehehhe död. Sen Oliver ba signerade skivan och skickade den skitsnabbt över till Matt och ba: nästa. Mat tittade inte heller upp, men Lee & Matt kean tittade in i kameran :}

2011-04-03 @ 01:13:48
URL: http://cahmilla.blogg.se/
Postat av: Camilla

sv: exakt, har nästan ett litet sjukt beteende för detta. vill bara se rent ut sagt snygg ut på balen!



say waaaaaaaat, meh palla att dem var fett aktiva & på hugget och allt nere hos er. för då på bengans så var det tyst och lite sådär, obekväm sittuation :( men jona, lee & mat k var iaf rara så.. Haha jaa, men vet du vem billytilly.blogg.se är? iaf hennes vän skicka ett mms till henne och ba: sitter på en krog nu med oliver, yeeah. Asså, herre min gud.

2011-04-03 @ 01:28:47
URL: http://cahmilla.blogg.se/
Postat av: Camilla

sv: jaa! :{

Ja alltså det är så jäkla lyllos dem! Fast om jag skulle blivit bjuden skulle jag mest ha fnittrat hela tiden ^^ Jasså, mkey. Men ah, är jättetrött nu. Tänkte gå och lägga mej, godnatt!

2011-04-03 @ 01:54:24
URL: http://cahmilla.blogg.se/
Postat av: Camilla

sv: Haha eller hur, fast jag får väl typ inte dricka än.. aja, jag skulle iaf inte vara motsatsen till blyg!

natti (:

2011-04-03 @ 02:14:13
URL: http://cahmilla.blogg.se/
Postat av: videoGirl

Sv: Haha, ja! De verkar så himla sköna på varje intervju man sett med dem, och de verkar lite konstiga som jag så :'D Skulle vara ah-sum!

2011-04-03 @ 18:10:06
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: josephine- tävling på bloggen!

tävling på bloggen!man kan vinna ett valfritt smycke! http://twinblogg.blogg.se/2011/april/utkast-april-3-2011.html

2011-04-04 @ 17:40:03
URL: http://twinblogg.blogg.se/

Anonyma frågor besvaras till 90% i en kommentar till samma inlägg som frågan ställts.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0