Who is gonna save You?


"I've heard the talk
Superman can't walk
And who is gonna save you
when your Superman can't walk
?"

Enda sedan jag hörde den här låten för första gången har jag tolkat texten och meningen på ett sätt - att man aldrig ska förlita sig helt på någon annan. Lägger man all sin egen sårbarhet i någon annans händer, och förlitar sig på att denne alltid ska ha styrka och vilja nog för två, är man ute och balanserar på en skör tråd. Det går att blunda och vända ryggen åt sådant man inte vågar eller vill ta tag i för stunden, men i slutändan kommer verkligheten alltid att hinna ikapp.

Jag har själv varit där. Jag har ett flertal gånger gjort det stora misstaget att förlita mig helt på en annan person. Trott att denne alltid kommer att finnas vid min sida och att denne alltid kommer att vara min stöttepelare. Varenda gång har det slutat likadant. Trots att såren fortfarande svider så är jag tacksam för erfarenheten det gett mig. Mitt mål är att hedanefter stå på mina egna ben, och försöka finna tryggheten jag alltid lyckas hitta hos någon annan, hos mig själv!

I slutändan finns det ingen annan än du själv som rädda den du är.

Postat av: videoGirl

Samma har hänt med mig som du skrivit här! På ett sätt ångrar jag det, på ett sätt är det bra att det hände så att jag förstår mig på misstagen.

2010-05-26 @ 20:20:54
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: videoGirl

Sv: Samma här! Fast ändå så blir det lite att man bekymrar sig över att man gjorde det, och det känns att man förstörde allt :/ Men ja, man borde vara mer positiv :)

2010-05-26 @ 20:33:35
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: videoGirl

Sv: Ja! Det är bara att jag är sådan person som tar mycket problem av allt (okej, inte helt allt men ändå :D) och sedan vill jag tala ut om det till någon :/ Vilket verkar vara en dålig sak.

2010-05-26 @ 20:52:42
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: videoGirl

Sv: Ja, om jag är ledsen så ser man det på mig också, och jag måst få tala om det till någon elr så blir ännu mer ledsen och börjar må dåligt. Tala är ju bra, det är sant, men jag har en gång talat för mycket, och jag förstörde allt :( Det ångrar jag!

2010-05-26 @ 21:03:35
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: sara

Det där är sååå sant!

Har själv gjort det och gör det aldrig mer. Jag berättar aldrig för någon kompis hur jag egentligen har det, hur jag egentligen mår och så vidare. Jag litar helt enkelt på no one.

2010-05-26 @ 22:22:33
URL: http://sarakaulitz.tumblr.com
Postat av: frida

So true.

Du skriver otroligt bra.

2010-05-27 @ 08:48:10
URL: http://beyondredemption.blogg.se/

Anonyma frågor besvaras till 90% i en kommentar till samma inlägg som frågan ställts.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0