13 januari 2010

 


Ligger i sängen och lyssnar på Cimon, eftersom att han gästar NRJ, samtidigt som jag sitter och granskar de nya bilderna från GQ (se ovan) och gör allt för att undvika skolböckerna som ligger och väntar på mig. Har en psykologiuppgift som ska vara inskickad idag och ett par sidor ekonomi att läsa tills imorgon. Ingenting komplicerat egentligen, men jag har alldeles för mycket i huvudet för att få plats med sådan skit.

För att återgå lite till bilderna (och även videon) från fotograferingen till GQ, så måste jag säga att Bill förbluffar mig gång på gång. Jag tycker att han är så otroligt duktig på att modella och jag kan inte låta bli att börja fundera över om det finns någonting som den människan inte gör perfekt?

Dagen har för övrigt varit lång och otroligt seg. Har haft sjukt många lektioner och slutade inte förrän halv fem, så det ska bli skönt att sova om ett tag. För att mätta mitt Paradise Hotel-behov hade jag tänkt att titta på "Pandoras ask" från gårdagens avsnitt innan jag lägger mig. Men först - psykologi och företagsekonomi.

Postat av: videoGirl

Älskar bilderna och videon från GQ fotograferingen. Så fina och modelliga de är! Bill skulle seriöst kunna bli en modell, han är lång, smal och vacker. =)



Hur är det me dig? Mycket stress?

2010-01-13 @ 21:23:20
URL: http://videogirll.blogg.se/
Postat av: videoGirl

Det verkar nog som att jag inte köper tidningen, fast det finns kanske något sätt som man skulle kunna få dem hit men, jag har inte så mycket pengar så.. Det får bli =)



Jag mår helt bra, inte så stress i skolan och annors så.. lite dåligt och bra, det varierar varje dag. Men just nu känns det bra =)

2010-01-14 @ 08:20:17
URL: http://videogirll.blogg.se/
Postat av: sara

Jag älskar bilderna, de är så vackra! :)

Men med de gulligaste och hetaste tvillingarna kan det väl inte bli annat än perfekt? ;)

Hur mår du förresten? ♥

2010-01-14 @ 19:29:10
URL: http://saraolenius.blogg.se/
Postat av: sara

sv: jag mår okej, förutom min huvudvärk... :)

2010-01-14 @ 20:39:46
URL: http://saraolenius.blogg.se/
Postat av: Anonym

bilderna är så himla vackra <3

2010-01-15 @ 17:20:09
URL: http://beyondredemption.blogg.se/

Anonyma frågor besvaras till 90% i en kommentar till samma inlägg som frågan ställts.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0